Fiat 500

 

Uđite u novi 500, manifest "novog Fiata", model koji prezentira ostvarenje nove filozofije, nove strategije i drugačiji pristup automobilu. Točno 50 godina nakon izlaska prvog modela, koji je postao ikona talijanske autoindustrije i cijelog perioda povijesti, Fiat ubrzava u budućnost.

Svatko je mogao redizajnirati 500 jer njegov oblik je dio našeg sjećanja. Neki talijanski industrijski uradci nakon rata, kao 500 ili Vespa, ne mogu se promatrati čisto iz estetskih razloga ili gledati kao vježba auto inžinjera koji služi svojoj svrsi. Takvi uradci su revolucionarnog dizajna i referentna su točka iz koje se rađaju nove praktične ideje. Kad se ovako nešto dogodi, rezultat je remek djelo koje je dio industrijske povjesti. Fiat 500 je jedan od njih.

Ovo je priča koja se priča dva puta. Prva priča o jako velikom broju vlasnika i fanova koji promoviraju auto u dobrom svijetlu, kao pouzdano i ekonomično vozilo, koje postaje sastavni dio njihovog života. Fiat 500 je povezan sa uspomenama, najboljim prijateljima i prvim ljubavima, koje bude slike iz prošlosti koje bi mnogi željeli vratiti. Od Dantea Giacosa Fiat 500 je prvi put ugledao svijetlo dana 4.7.1957, u razdoblju nakon rata, predstavljajući period radikalnog obnavljanja kompanije i otvorio je put za razdoblje uspjeha u nadolazećim desetljećima, razdoblje koje možemo smatrati jednim od najsvijetlijih u Fiatovih 100 godina. Novi 500 počinje drugu priču ispočetka.

U nastavku možete pogledati cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

Cjenik Fiat 500 (PDF)

Cjenik Fiat 500C (PDF)