Fiat 500X

 

Model 500X odražava vrijednosti koje su model 500 pretvorile u ikonu koja je prepoznatljiva u cijelom svijetu. Dovoljan je samo kratak pogled kako bi se uočile značajke koje je naslijedio od ovog povijesnog modela: okrugla dvostruka prednja svjetla, trapezoidno oblikovani poklopac motora, kromirana "krila" sa svake strane FIAT logotipa, te otvori za zrak koji čine da prednji kraj liči nasmijanom licu. Straga se mogu uočiti odvojeni svjetlosni sklopovi, okruženi sjajnim prstenom, obrubljeni stražnji prozor, FIAT logotip i kromirana ručka.

Danas je 500X dostupan u dvije varijante. U City Look izvedbi, metropolitan i privlačnom odijelu, s kromiranim detaljima koji ističu njegovu vrijednost.

S druge strane, Off-road Look karakterizira odvažna duša i puno srce. To je idealna jednadžba za svakoga tko traži snažan i prepoznatljivi izgled pravog crossovera: branik terenskog izgleda sa štitnicima, specifično dizajnirani kotači, saten-kromirani vanjski detalji i krovne šine.

U nastavku možete preuzeti cjenike vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Cjenik Fiat 500X (PDF)