Ford Fiesta Van

 

Nova Fiesta Van krenula je u prodaju širom Europe, a osim vrhunskog stila donosi i najmanju potrošnju u klasi i emisiju CO2 ispod 100 g/km. Ford Fiesta Van će kao početni motor imati 1.5 litreni Duratorq TDCi sa 75 KS, koji će u ECOnetic verziji imati uzornu emisiju od nevjerojatnih 87g/km.

Mnoštvo tehnologije koja još nije viđena u tom segmentu uključuje povezni sustav SYNC s Emergency Assistance, Active City Stop i MyKey sustavima za sigurniju vožnju, uz praktične gadgete poput Easy Fuel sustava i Rear View Camere. Uz navedeni motor će se nuditi i 1.6 litreni Duratorq TDCi s 95 KS i standardnim Auto-Start-Stop sustavom, spuštenim podvozjem, aerodinamičnom podnicom i atraktivnim naplatcima (veličine do 17'').

Benzinski motor u ponudi je 1.25 litreni Duratec s 82 KS. Van ima teretni prostor dužine 1.3 m i nosivost između 485-508 kg.

Stoga, ukoliko trebate malo dostavno vozilo, Fiesta je pravi izbor koji će Vam donijeti prostranost, pouzdanost, a uz to i vrlo atraktivan izgled i neponovljive vozne osobine.

Za sve informacije o rokovima isporuke i cijenama kontaktirajte nas u našem prodajno-servisnom centru.

 

Cjenik Ford Fiesta VAN (PDF)