Fiat Freemont

 

Fiat Freemont je prvo Fiat vozilo koje je proizvedeno u suradnji s Chrysler grupom. Njegovo ime nam budi osjećaj slobode, i daje nam doznanja da se ovo vozilo može suočiti sa svakom situacijom u svakodnevnom životu. Fiat Freemont je dizajniran kako bi se zadovoljile različite potrebe obitelji i klijente koji traže prostran, udoban i svestran automobil za dinamičan tempo svakodnevnog života. Ovo vozilo kombinira fleksibilnost i praktičnost s prepoznatljivim i originalnim stilom. Njegove dimenzije (489 cm dužina, 188 cm širine i 169 cm visine) osiguravaju optimalni unutarnji prostor, zahvaljujući velikodušnom međuosovinskom razmaku od 289 cm.

Njegov karakterističan dizajn uključuje jak i mišićav prednji kraj te stražnji koji se odlikuje inovativnim LED stražnjim svjetlima. Interijer je moderan s mekanim materijalima. Značajke interijera su: kromirani elementi, potpuno nova instrument ploča i upečatljiv inovativni multimedijski sustav s zaslonom u boji veličine 4,3" koji je osjetljiv na dodir. Nekoliko funkcija vozila mogu biti kontrolirane samo laganim dodirom na zaslonu, uključujući i postavke temperature kao i stereo sustav. Sustav nudi nenadmašnu tehnologiju koja uključuje Radio/CD/MP3, USB priključak, AUX priključak i Bluetooth povezivost. Freemont jamči maksimalan prostor, udobnost i svestranost zahvaljujući 7 sjedala ugrađenih kao standard, s genijalnim, prostranim trećim redom koji je lako dostupan jer se stražnja vrata otvaraju do 90 °, a vozilo je također opremljeno s jednostavnim i lako upravljivim slajd sustavom sjedala. Sjedala u trećem redu mogu se preklopiti jednim jednostavnim pokretom te potpuno nestaju u podu prtljžnika, ostavljajući automobil s pet sjedala i stvarajući ravan pod prtljažnika. Drugi red sjedala kao i suvozačevo sjedalo također se mogu preklopiti u cijelosti, čime se dobiju 32 različite konfiguracije sjedala. Drugi red sjedala je također opremljen inovativnim sustavom povišenja kako bi bili sigurni da djeca u automobilu sjede pravilno, te optimizira geometriju pojasa i jamči veću zaštitu, praktičnost i udobnost. Ova značajka čini Freemont "pogodnim za obitelji" i omogućuje podizanje sjedala do 102 mm. Udobnost također osigurava visoki položaj u vožnji te prostrana i ergonomska sjedala, mnoštvo pretinaca, veliki prtljažni prostor sa dva odjeljka kao i ravnu platformu ukupnog kapaciteta do 1461 litara (ekvivalentnog za više od 10 kovčega).

U nastavku možete pogledati cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Cjenik Fiat Freemont (PDF)