Alfa Romeo Giulietta

 

Ponovno se, barem nakratko, vraćamo u vremena kada je vožnja automobilom bila zabava kudikamo prije nego li monotono putovanje između dvije točke. Zahvaljujući svom izgledu i dinamičnom karakteru, Alfa Giulietta nam pomaže barem još malo očuvati taj izgubljeni osjećaj.

Atraktivan vanjski dizajn upotpunjen je s dosta detaljno razrađenim izgledom interijera koji je nesumnjivo maštovit. U unutrašnjosti ovog automobila teško da će vam štogod nedostajati.

Nove tehnologije daju rezultate i to je možda najbolje vidljivo u svijetu downsizinga. A, bez sumnje, jedan od proizvođača koji u tome prednjače je i Fiat koji je u slučaju najnovijeg modela Alfa Romea ponudio 1,4-litreni 16V u dvije razine snage, sa 120 te 170 KS. To se može lako provjeriti ukoliko se ispod prednjeg poklopca Giuliette 1.4 skriva 4-cilindrični benzinski motor potpomognut turbopunjačem, međuhladnjakom te Fiatovom tehnologijom usisa poznatom kao MultiAir.

U nastavku možete pogledati tehničke karakteristike i cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Tehničke karakteristike Alfa Romeo Giulietta (PDF)

Cjenik Alfa Romeo Giulietta (PDF)