Fiat Tipo

 

Nije vam potreban crveni tepih da biste pokazali da imate stila. Sa snažnim karakterom i dinamičnom ličnošću novog Tipa možete usmjeriti svu svoju energiju na postizanje svog cilja. I zavoljet ćete njegovu pobjedničku kombinaciju stila, sadržaja i postojanja, sve u jednoj kompaktnoj limuzini.

Nikada dovoljno prostora. Pogotovo kada nedgje putujete ili imate ispunjen radni dan. Zato Tipo posjeduje superiornu količinu prostora u prtljažniku u svojoj klasi - čak 520 litara! Dovoljno da spakirate u njega i najveće stvari.

Pored svoje nevjerojatne pouzdanosti, novi Tipo donosi vam i velik izbor Euro 6 benzinskih i dizel motora, snage od 95 do 120 KS. Naši 1.3 i 1.6 MultiJet II dizel motori nude vam nesvakidašnje malu potrošnju goriva i komfornu, fluidnu isporuku snage, na kakvom god putu se našli.

Smjestite se za upravljač novog Tipa i doživjet ćete vrhunsku ergonomiju kontrolne ploče, koja posjeduje sve što vam je potrebno na dohvat ruke i daje vam jasan pregled instrumenata - bez skidanja pogleda s puta.

Kada se radi o sigurnosti i funkcionalnosti, novi Tipo ima sve, uključujući 6 zračnih jastuka, ABS, ESC sa ASR/MSR; HBA, Hill Holder i napredni sustav asistencije vozaču (npr. potpuni sustav kontrole kočenja, adaptivni tempomat, senzor za kišu, automatska svjetla, parkirni senzori, stražnja kamera za parkiranje...).

U nastavku možete pogledati cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Cjenik Fiat Tipo HB (PDF)

Cjenik Fiat Tipo SW (PDF)