Ford Connect

 

Nagrađivani Ford Transit Connect dizajniran je, projektiran i proizveden prema istim beskompromisnim standardima kao i veći raspon Ford Transita. Rezultat su standardi čvrstoće, funkcionalnosti i jačine koji nemaju premca na europskom tržištu malih dostavnih vozila.

Sa kratkim i dugim međuosovinskim razmakom, velikim i funkcionalnim tovarnim prostorom i do 4.4 kubna metra zapremnine sa preklopljenim sjedalom suvozača, Transit Connect će pokretati Vaš posao.

On postavlja standarde u svojoj klasi, s razinom nevjerojatne izdržljivosti koju tržište kompaktnih komercijalnih vozila do sada nije vidjelo.

Svaki dan Ford Transit Connect dokazuje da ima sve što je potrebno za Vaš posao. S vodećim teretnim prostorom u klasi i izvanrednim pristupom kojeg zahvaljuje širokom kutu otvaranja stražnjih vrata i dvostrukim kliznim bočnim vratima, Transit Connect obavit će svaki zadatak kojeg pred njega stavite.

 

Tourneo Connect je savršen spoj izdržljivog radnika spremnog za svaki Vaš poslovni pothvat i praktičnog obiteljskog putničkog vozila. Dva naizgled nespojiva svijeta uklopljena su u ovom vozilu tako da je sposobno besprijekorno obaviti svaki zadatak. Njegovo podvozje preuzeto je od teretnog Transit Connecta, pa donosi u svijet putničkih vozila izuzetnu snagu i izdržljivost.

Vozeći Tourneo Connect lako ćete zaboraviti da se nalazite u teretnom vozilu, jer njegova je udobnost na razini pravih putničkih vozila, a visok položaj za upravljačem pridonosi izuzetnoj preglednosti. Spajajući iznimnu praktičnost prilikom prijevoza tereta s udobnošću vožnje osobnog automobila, Tourneo Connect pravi je izbor dvonamjenskog vozila koje će jednako dobro izvršiti oba zadatka.

 

Katalog Ford Connect (PDF)

Cjenik Ford Connect (PDF)