Ford Focus

 

Osim potpuno nove stilizirane vanjštine, iznenadit će vas i poboljšanom i sofisticiranom unutrašnjošću, što ovo vozilo čini najuglađenijim Focusom do sad.

Nova generacija modela uključuje i širok raspon izvanrednih novih tehnologija. Tako se na primjer, sustav Ford SYNC 2 sastoji od 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir i naprednog glasovnog upravljanja, koji vam omogućuju intuitivno i jednostavno upravljanje vozilom, audio i klima uređajem, koristeći samo vlastiti glas. S druge stane, poboljšani sustav Active Park Assist (Poboljšana aktivna pomoć pri parkiranju) će vam ublažiti stres pri bočnom i okomitom parkiranju.

Potpuno redizajniran, unutrašnjost Focusa dovodi uglađenost na novu razinu. Sve kontrole i prostori za skladištenje su na dohvat ruke, što čini vašu organizaciju u vozilu jednostavnom i intuitivnom.

Tehnologija motora igra ključnu ulogu novog Focusa. Pomaže u smanjenju troškova goriva kao i emisije CO2, osiguravajući izvrsnu razinu snage motora i performansi.

Ford Focus je prvi automobil koji je osvojio četiri nagrade za napredne sigurnosne mjere u vozilu na Euro NCAP natjecanju koje provodi neovisno tijelo za procjenu sigurnosti. Natjecanje je usmjereno na nove tehnologije sigurnosti i osiguranja. Pobjedničke značajke su: Driver Alert Forward Alert (uključeno u Adaptive Cruise Control), Active City Stop i Lane Keeping Aid (pomoć pri održavanju vozne trake). Focus je također prepoznat kao najbolji u kategoriji "mali obiteljski automobili", nakon što je dobio 5 zvjezdica na crash-testu i izuzetno dobre rezultate na četiri ključna područja: sigurnost odraslih putnika, djeca u vozilu, pomoć za pješake i pomoć za sigurnost vozila. Otkrijte širok raspon tehnologija koje čine ovo vozilo izrazito sigurnim i pomaže vam da vaša vožnja bude sigurna.

U nastavku možete skinuti cjenik vozila. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Cjenik Ford Focus (PDF)