Ford Focus

 

Dugo i nestrpljivo očekivan redizajn treće generacije Ford Focusa stigla je i na hrvatsko tržište.

Atraktivan i primamljiv izgled glavna je prednost novog Focusa u odnosu na konkurenciju. Prednja maska novog Focusa garancija je da će se glave okretati za Vama na cesti kao što možete vidjeti na slikama ispod.

Unutrašnjost novog Focusa potpuno je podređena vozaču i glavna konzola je pregledna i jednostavna za korištenje. Komande konzole su jednake kao i na ostalim modelima i jednostavne su za korištenje.

Novi Focus pokazuje kakve bi vozne osobine trebao imati svaki suvremeni kompakt. Bez suvišnih reakcija, treća generacija Focusa, kao i njegovi prethodnici, uvjereno ostaje na zadanoj putanji, a čak i agresivnija vožnja kroz zavoje ga ne izbacuje iz takta.

Novi Focus dolazi u tri karoserijske izvedbe: 4 vrata, 5 vrata i karavan.

Što se tiče ponude pogonskih agregata, želimo Vam skrenuti pažnju na potpuno novi turbobenzinski motor EcoBoost. EcoBoost pruža izvanredne vozne osobine i responsivnost kod svakog posezanja za papučicom gasa.

U nastavku možete skinuti katalog i cjenik vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford Focus (PDF)

Cjenik Ford Focus (PDF)

Cjenik Ford Focus ST (PDF)

Cjenik Ford Focus RS (PDF)

Cjenik Ford Focus Red & Black Edition (PDF)