Ford Kuga

 

Ford Kuga je prvi crossover u povijesti tvrtke. Prvi kontakt s najnovijim Fordom potvrđuje snažan dojam proživljen još 2006. godine kada je u Parizu predstavljena studija Iosis X i napravljen prvi korak u stvaranju visokovrijednog proizvoda.

Moderno skrojeno tijelo Fordovog crossovera iz svakog se kuta nameće suvremenim linijama i dojmom moći. Svatko će se složiti da je Kuga originalna i oku ugodna, posebno onima koji vole vidjeti sportsku notu na lakom terencu za slobodno vrijeme.

Kad su u pitanju stil i ergonomija, Kuga u najvećoj mjeri njeguje Fordova rješenja i visoke kriterije. Novost su nešto razigranije kombinacije boja, a dodatni adut je i vrlo bogata oprema.

Uvjerljiva na cesti, Kuga se ne boji ni silaska s asfalta. Laki tereni ne predstavljaju nikakav problem. Inteligentni 4WD pogon na sve kotače zaslužuje svaku pohvalu, stoga Kugine terenske sposobnosti možemo izjednačiti sa udaljenošću podvozja od tla.

U Kugi je po prvi puta u Fordovoj kući serijski ugrađen sustav pokretanja vozila bez ključa.

U nastavku možete preuzeti katalog i cjenik vozila sa popisom serijske i dodatne opreme. Za informacije o trenutno važećim akcijskim cijenama molimo da nas kontaktirate u našem prodajnom salonu.

 

Katalog Ford Kuga (PDF)

Cjenik Ford Kuga (PDF)