Ford Transit kombi

 

Kao poslovni korisnik trebate imati povjerenje u Vaše vozilo. Ne samo u radne karakteristike Vašeg vozila, već i u način na koji vodi računa o Vama i Vašim putnicima. Novi Ford Transit stoga je osmišljen kako bi pružio izuzetnu razinu zaštite, budući da se udobno možete osjećati samo onda kad se osjećate i sigurno.

Raspon naprednih motora novog Ford Transita karakterizira veća snaga, niža potrošnja goriva i veći zakretni moment. Doživljaj snage impresivan je već prilikom kretanja s mjesta. Ove iznimne karakteristike zakretnog momenta osiguravaju bolji odaziv pri kretanju s mjesta, na usponima ili pri velikim brzinama uz manju potrebu za mijenjanjem brzina.

Ford Transit minibus ima kvalitetu, stil, udobnost i sigurnost kakve tražite. S mogućnošću odabira 14 ili 17 sjedala, sposoban je prevesti bilo koju skupinu ljudi u svijetlom, prostranom i sigurnom okruženju. Od putničkih agencija i lokalnih vlasti, do škola, klubova pa čak i kompanijskih autobusa, novi Ford Transit minibus odvažan je i pouzdan izbor.

Važno je kako ćete stići na odredište. Ako tražite prostrano i udobno vozilo za grupni prijevoz s izuzetnim stilom, novi i uzbudljivi Ford Tourneo za Vas je jedini izbor. S odvažnim novim izgledom i bogato opremljenom unutrašnjošću, on nudi vrhunsko iskustvo putovanja koje zahtijeva prostranost i luksuz. Dodajte tome novi mali međuosovinski razmak Ford Transita i otkrit ćete kako ga je jednostavno voziti.

 

Katalog Ford Transit Custom kombi (PDF)

Cjenik Ford Transit Custom kombi (PDF)